Henkilökunta

Aidosti välittäen

Eläinlääkärit

Eläinlääkäri Oili Gylden

Oili Gylden

Eläinlääkäri Viveka Lampinen

Viveka Lampinen

Eläinlääkäri Emmi Rahkonen

Emmi Rahkonen

Eläinlääkäri Tarja Rinne

Tarja Rinne

Eläinlääkäri Johanna Saatsi

Johanna Saatsi

Eläinlääkäri, Eläinlääketieteen opiskelija kandidaati Maria Lehto

Maria Suhonen

Eläintenhoitajat

Klinikkahoitaja Sonja Eskelin

Sonja Eskelin

Pieneläinhoitaja Marika Eväkoski

Marika Eväkoski

Klinikkahoitaja Milla Hannula

Milla Hannula

Pieneläinhoitaja Pia Kainulainen

Pia Kainulainen

Klinikkahoitaja Heta Salin

Heta Salin

Eläinlääketieteen opiskelijahoitaja sijainen Taru Inkinen

Taru Inkinen

Eläinlääketieteen opiskelijahoitajasijainen Laura Kakkori

Laura Kakkori

Terhi Kaikkonen

Terhi Haikonen

Asiakaspalvelijat

Mariia Kujansivu

Mariia Kujansivu

Oili

Eläinlääkäri Oili Gylden

Perustin Animuksen vuonna 1995, kun ikiaikainen haaveeni maalle muutosta toteutui. On hienoa olla eläinlääkärinä pikkukaupungissa. Suuri osa asiakkaista ja potilaista on tuttuja. On todella palkitsevaa toimia perhelääkärinä, kun tuntee ja tietää lemmikin koko historian.

Ennen Animusta toimin eläinlääkärinä Helsingissä Hau Maussa ja Kauniaisissa Arkissa. Tätä nykyä olen Animuksen klinikkamanageri ja tapaan lemmikkejä omistajineen akupunktion merkeissä.

Perheeseeni kuuluu kolme koiraa, kultaiset noutajat Elsi ja Allu sekä kuningattarena papillon Cata. Hauskinta mitä me neljä tiedämme on mökkeily ja metsissä samoilu, marjastus ja sienestys. Harrastuksiini kuuluu myös puutarhanhoito, lukeminen ja paritanssi.

Minulla on ollut onni saada työkavereiksi ihmisiä, joilla on suuri sydän ja vilpitön halu auttaa potilaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Kun tiukan ammattitaidon lisäksi kaikki ovat mitä mukavimpia ihmisiä, töihin on aina kiva tulla.

Eläinlääkäri Viveka Lampinen

Olen Animuksen pitkäaikaisin työntekijä (mikä ei suinkaan ole sama asia kuin vanhin). Tulin taloon silloin kun tietokoneet olivat lähinnä tulevaisuuden hörhötyksiä, kännykällä pelattiin matopeliä ja soitettiin äidille. Valmistuin v 1998 Helsingin Yliopistosta ja muutaman lyhyen sijaisuuden jälkeen kurvasin Hyvinkäälle Animukseen. Loppu onkin historiaa.

Työni Animuksessa on monipuolista pieneläinpraktiikkaa. Hoidan mielelläni kissoja, koiria, jyrsijöitä ja kaneja. Linnut ja matelijat eivät ole vahvinta osaamistani. Ihosairauksista tiedän keskimääräistä enemmän, suhteeni dermatologiaan on viha-rakkaussuhde. Ihon ongelmat ovat viheliäisiä, koska ne usein ovat pitkäaikaisia ja parantumattomia. Tärkeää on löytää hoidot, joiden avulla potilaan ja omistajan elämänlaatu on hyvää. On kuitenkin muistettava, että takapakkia tulee aina välillä, lannistua ei saa, ei omistaja eikä varsinkaan eläinlääkäri.

Pidän työstäni todella paljon. Tunnen monet asiakkaista jo vuosien takaa ja minulla on ollut kunnia hoitaa potilaita ensimmäisestä rokotuksesta aina viimeiseen käyntiin asti. Kahta samanlaista työviikkoa ei ole. Hetkittäin se toki aiheuttaa stressiä ja ahdistusta, koskaan ei tiedä mitä tapahtuu, hetkessä voi rauhallinen aamuvuoro muuttua lähestulkoon kaaokseksi. Mutta kaikesta selviää ja se mikä ei tapa, se vahvistaa. Se on mottoni.

Kaikesta selviää, koska Animuksessa on maailman parhaat työkaverit. Jokaisen hyvän eläinlääkärin takana on tehokas ja taitava hoitaja. Niin se vain on. Ja kun mikään ei onnistu ja tarvitaan tukea, kollegat ovat aina valmiina auttamaan, neuvomaan ja lohduttamaan.

Kun en ole töissä, olen kotona. Perheeseeni kuuluu rakas aviomies, kolme ihanaa lasta ja kaksi pöhelöä parsonrussellinterrieriä. Mieheni ehdotti, että voisin kertoa harrastavani syvänmeren kalastusta ja liitopuvulla hyppäämistä, mutta ei, en voi. Ei mitään niin jännää vaan ulkoilua ja liikuntaa asenteella ”ei taidolla vaan innolla”: sählyä, suppailua, laskettelua. Erityistä lahjakkuutta minulla on koirien koulutuksessa. Tähän mennessä olen onnistunut opettamaan Akun ja Iineksen vetämään hihnassa, kerjäämään ja ulvomaan, kun ne haluavat jotain ja palvelu on liian hidasta. Jos joskus päätän lopettaa työt Animuksessa, perustankin oman koirakoulun.

Viveka
Emmi

Eläinlääkäri Emmi Rahkonen

Olen eläinlääkäri Emmi Rahkonen. Eläinlääketieteen lisensiaatiksi valmistuin 2013 Helsingin Yliopistosta. Ensimmäinen Animus -pestini alkoi vuonna 2009 aloittaessani hoitajaharjoittelijana eläinlääkärin opintojen ohella. Työskentelin Animuksessa sivutoimisena hoitajana siihen asti, kunnes sain oikeudet toimia eläinlääkärinä. Valmistumiseni jälkeen tein täällä muutamia lyhyitä tuurauksia, mutta varsinaisesti palasin takaisin animuslaiseksi 2018. Takaisin tänne veti aivan poikkeuksellisen ihana ja välittävä työyhteisö.

Valmistumiseni jälkeen tein töitä kunnaneläinlääkärinä eri puolilla Suomea. Aivan erityisesti viihdyin Itä-Savossa. Vaikka olenkin syntyperäinen hyvinkääläinen, sinne jäi pieni pala sydäntä, kun oli aika lopettaa reissuhommat ja asettua aloilleen. Tykkäsin erityisesti kunnaneläinlääkärin työn monipuolisuudesta, kun aivan mitä tahansa saattoi tulla eteen ja sattua. Etenkin päivystystyössä pääsi haastamaan itseään oikein todella ja joskus keksimään aika mielikuvituksellisiakin ratkaisuja. Monissa työviikkojen tapahtumissa olisi ollut ainesta kirjaksi.

Kaikkien alojen asiantuntijuus houkuttaisi edelleen. En ole pystynyt päättämään mitään erityistä mielenkiinnon kohdetta, sillä kaikki eläinlääkärin työssä on niin mielenkiintoista ja rakastankin uusien asioiden opiskelua ja kouluttautumista. Tahdon tietää kaikesta kaiken ja oppia koko ajan lisää. Valitettavasti vuorokauden tuntien rajallisuus hieman rajoittaa tätä tavoitetta. Työssäni parasta onkin monipuolisuus, ei ole kahta samanlaista työpäivää. Vietän aikaa mielelläni leikkaussalissa, mutta sisätautien ongelmanratkaisu on myös ihanaa. Joskus meno on aika hektistä, mutta huipputiimin kanssa on hyvä tehdä hommia. Pieneläinpraktiikan lisäksi teen pienimuotoisesti myös hevospraktiikkaa tallikäynneillä. Ei käy aika pitkäksi!

Erityisen tärkeänä koen lemmikin kokonaisvaltaisen terveydenhoidon ja hyvinvoinnin ja tätä kohti työskentelemme kaikissa tilanteissa. Animuksessa ihanaa onkin se, että monen potilaan kanssa muodostuu pidempiaikainen hoitosuhde ja saa nähdä ja hoitaa lemmikkiä kaikissa sen elämänvaiheissa.

Minua kiinnostaa myös eläinten käyttäytyminen ja koulutus ja se, miten toimenpiteitä saataisiin tehtyä mahdollisimman eläinystävällisellä tavalla. Toivonkin, että minulla olisi jossain vaiheessa mahdollisuus opiskella aihetta lisää ja saada enemmän työkaluja mm. pelkopotilaiden hoidossa. Pelkojen ehkäisemiseksi olisi tärkeää, että pentujen ensikäynnit eläinlääkärissä olisivat mahdollisimman mukavia.

Perheeseemme kuuluu myös ihana saksanpaimenkoiratyttönen. Ykkösharrastuksemme ovat metsäkävelyt, sienestys ja marjastus ja puutarhatyöt. Jonkin verran olemme ehtineet käydä yhdessä tutustumassa myös muihin harrastuslajeihin. Pääasia mielestäni on, että on kivaa puuhata yhdessä. Oma suomenhevoseni vie myös ison osan vapaa-ajastani.

Eläinlääkäri Tarja Rinne

Olen eläinlääkäri Tarja Rinne ja toiminut eläinlääkärinä Animuksessa vuodesta 2003.

Perheeseemme kuuluu kaksi kouluikäistä lasta, Jimi ja Jenni.

Koirat ja koiraharrastukset ovat kuuluneet perheeseeni vuosikymmeniä. Olen kasvattanut yhden dalmatialaispentueen kennelnimellä Pilkuttajan. Tällä hetkellä lemmikkeinämme on kaksi tanskalais-ruotsalaista pihakoiraa. Lisäksi meillä on kolme suloista  kania sekä kesyhiiriä.

Eläinlääkäri Tarja Rinne
Johanna

Eläinlääkäri Johanna Saatsi

Olen eläinlääkäri Johanna Saatsi, eläinlääketieteen lisensiaatti vuosimallia 2004. Animuksen eläinlääkärinä olen toiminut jo yli 10 vuotta, vuodesta 2010.

Nautin kaikista haasteista joita ammatissani kohtaan, mutta aivan erityisen mielenkiintoisena koen hammashoidot, joihin olen perehtynyt jatkokouluttautumalla useilla kursseilla niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Hammashoitoihin läheisesti liittyen, anestesia ja kivunhoito ovat myös ammatillisesti tärkeitä ja minua aivan erityisesti kiehtovia osa-alueita, joiden oppeja päivitän säännöllisesti. Olenkin onnekas, koska työpäiväni ovatkin jo pitkään täyttyneet erilaisista hammaspotilaista.

Perheeseeni kuuluu miehen ja tyttären lisäksi kaksi rakasta venäjänvinttikoiraa.

Eläinlääkäri Maria Suhonen

Olen eläinlääkäri (ELK) Maria Suhonen. Opiskelen eläinlääketiedettä Helsingin Yliopistossa ja eläinlääkärin oikeudet sain keväällä 2021. Tästä astuinkin suoraan Animuksen  kesäeläinlääkäriksi. Näin urani alkuvaiheessa minua kiinnostavat kaikenlaiset potilaat, vaikkakin eläinlääketieteen osa-alueiden kirjossa sisätaudit tuntuvat tällä hetkellä kiinnostavimmilta. Työssäni parhaita hetkiä ovat ne, kun eläimen ongelmaan saadaan ratkaisu ja lemmikin – sekä usein myös omistajan – elämänlaatu paranee.

Olen alkujani hyvinkääläinen, mutta muutin jokunen vuosi sitten opiskelujen perässä Helsinkiin. Jokin kotikaupungissa kuitenkin veti puoleensa ja nyt pääkaupunkiseudun vilske on taas vaihtunut Hyvinkään maisemiin. Kotona vapaa-aikani pitää kiireisenä kääpiösnautseri Väinö, joka rodulleen uskollisena haluaa aina osallistua ja olla kaikessa mukana.

Maria
Klinikkahoitaja Sonja Eskelin

Klinikkaeläinhoitaja, tiiminvetäjä Sonja Eskelin

Työskentelin 90-luvun taitteessa hoitajan sijaisena Turussa PetVetissä. Vaikka työ tuntui heti unelma-ammatiltani, alan koulutus oli vielä tuolloin lapsenkengissään ja sijaisuuden jälkeen ajauduin ihan muille aloille. Elämä vei, ja päädyin Hyvinkäälle kahden lapsen äidiksi viljatilalle.

2009 lasten hieman kasvettua etsin uutta suuntaa ja huomasin Animuksen etsivän hoitajaa. 2011 keväällä suoritin klinikkaeläinhoitajan näyttötutkinnon. Hoitajan vaihteleva ja ajoittain hektinenkin työ sopii temperamentilleni. Työssäni nautin erityisesti mahdollisuudesta oppia koko ajan uutta ja ymmärtää asioita pintaa syvemmältä. Erityisen kiinnostunut olen perioperatiivisesta hoitotyöstä, anestesian valvonnasta, hammashoidoista sekä tuki- ja liikuntaelinongelmista. Animuksessa minut löytää useimmiten hammassalista. Animuksen lisäksi olen työskennellyt hammashoitajan tehtävissä Anidentissa ja Evidensia Tammistossa.

Keväällä 2022 aloitin hoitajien tiiminvetäjänä. Työvuorosuunnittelun lisäksi hoidan monenlaisia klinikan toimintaan liittyviä asioita aina tarpeen mukaan.

Perheeseeni kuuluu kaksijalkaisten lisäksi metsästyslinjaisia labradorinnoutajia, isännän saksanpaimenkoira ja tyttären jackrussellinterrieri. Vapaa-aikani kuluu noutajieni kanssa rodunomaisia lajeja harrastaen ja metsästäen. Kasvatan labradoreja pienimuotoisesti kennelnimellä Kinship.

Pieneläinhoitaja Marika Eväkoski

Olen Marika ja aloin työskennellä pieneläinklinikalla vuonna 2002. Tutkinnon suoritin vuonna 2004 nimikkeellä Eläintenhoitajan ammattitutkinto, osaamisala pieneläinhoito. Nykyään ammattinimike on klinikkaeläinhoitaja.

Vuosien varrella olen kouluttautunut työni ohessa ammatilliseksi opettajaksi. Olen toiminut eläinalan ammatillisena opettajana kahdessa eri oppilaitoksessa ja opetan edelleen tulevia klinikkaeläinhoitajia. Olen myös ollut eläinalan myyntiedustajana useamman vuoden ajan.
Animukseen tulin alunperin äitiysloman sijaiseksi 2014, josta lähtien olen työskennellyt Animuksessa. Asuimme tässä välissä vuoden ulkomailla, mutta tyttäremme aloittaessa koulunkäynnin Hyvinkäällä, palasin Animuksen ihanaan työporukkaan.

Työssäni nautin erityisesti erilaisista asiakaskohtaamisista ja siitä, että saan tukea osaavien eläinlääkäriemme työtä omalla hoitajan ammattitaidollani. Pidän haasteista ja oman osaamiseni kehittämisestä ja opiskelen tällä hetkellä liiketalouden opintoja ammattikorkeakoulussa. Suunnitelmissani on valmistua tradenomiksi vuoden 2022 loppuun mennessä ja olenkin jäämässä pitkälle opintovapaalle.

Vapaa-ajalla perheemme rakastaa matkustamista ja lähdemmekin puolisoni ja tyttäreni kanssa reissuun aina kun se on mahdollista. Olen saanut myös työporukan kiinnostumaan yhteisistä reissuista ja meillä on ollut muutamia pieniä, hauskoja matkoja yhdessä.

Perheemme liikkuvasta elämäntavasta johtuen taidan olla harvinaisuus eläintenhoitajana, koska meillä ei ole kotona lemmikkejä tällä hetkellä. Animuksen potilaat saavatkin minulta hellyyttä, huolenpitoa ja halauksia senkin edestä. Aiemmin perheeseemme on kuulunut mm. bullmastiffeja.

Marika
Milla

Klinikkaeläintenhoitaja Milla Hannula

Valmistuin klinikkaeläintenhoitajaksi joulukuussa 2016. Sitä ennen olin Animuksessa reilun vuoden harjoittelijana ja hoidin kesän 2016 hoitajien kesälomasijaisuudet.

Olen valmistunut myös maaseutuoppilaitoksesta maaseutuyrittäjäksi, mutta klinikkaeläinhoitaja ammatti on ollut ainainen haaveeni.
Animuslaiset ovat yksinkertaisesti parasta A-luokkaa. Taitavat ja ihanat eläinlääkärit ja hoitajat! Koko tiimi tekee tätä työtä täydestä sydämestään.

Ja mikä tärkeintä, meidän asiakkaat ja potilaat ovat parhaita, kaikkia heitä on aina ilo palvella ja auttaa tiukan paikan tullen.

Kotona minua viihdyttävät keskikokoinen villakoira Elmeri ja jackrusselinterrieri Hessu.

Pieneläinhoitaja Pia Kainulainen

Olen valmistunut pieneläinhoitajaksi vuonna 1999. Animuksessa aloitin lokakuussa 2019. Aikaisemmin työskentelin Eläinlääkäriasema Helmessä, Kannelmäen eläinlääkäreillä ja Käpylän eläinlääkäriasema Vetekissä. Edelliseltä ammatiltani olen perushoitaja. Pidin perushoitajan työstä, mutta unelmani oli työskennellä eläinlääkäriasemalla ja nyt olen ehdottomasti oikealla alalla.

Työssäni minua kiinnostaa eniten sen monipuolisuus ja jatkuva kehittyminen. Yksikään työpäivä ei ole samanlainen. Päivät voivat olla kiireisiä, mutta loistavasta työporukasta saa energiaa jaksaa raskaampiakin päiviä.

Perheeseeni kuuluu aviomieheni ja teini-ikäisten lasteni lisäksi amerikancockerspanieli Emma, pitkäkarvainen collie Milla, Kreetan rescue englanninspringerspanieli Perri, ragdoll -rotuiset kissat Salama ja Sanni sekä marsut Nipsu ja Rokkitukka. Lisäksi tyttärelläni on lemmikkihiiriä.

Vapaa-aikani kuluu perheeni parissa. Tyttäreni kanssa vietämme paljon aikaa tallilla, hevos- ja poniharrastuksen parissa.

Pidän matkustelusta. Rakas ja tärkeä paikka minulle on Kreeta, käyn siellä pari kertaa vuodessa. Kreetan matkoillamme teemme tyttäreni kanssa vapaaehtoistyötä paikallisella koiratarhalla.

Jag betjänar också på svenska

Pia
Terhi Kaikkonen

Klinikkaeläinhoitaja Terhi Kaikkonen

Olen Terhi ja valmistuin klinikkaeläinhoitajaksi alkuvuodesta 2020. Eläimet ovat olleet aina lähellä sydäntäni ja jo nuorena oli selvää, että eläinala olisi itselle se oikea vaihtoehto.

Työssäni pidän sen monipuolisuudesta ja siitä, että jokainen päivä on erilainen ja että alalla on mahdollisuuksia kehittyä moneen eri suuntaan.
Animuksessa on huippuporukka ja kiireisenä päivänä onkin todella tärkeää, että tiimityö toimii. Parasta on, että pääsemme hoitamaan erilaisia lemmikkejä ja auttamaan omistajia.

Kotoa löytyy miehen lisäksi kaksi koiraa, westie Möhkö ja whippet Kajo. Koirien kanssa harrastan metsässä samoilua sekä nuoremman koirani eli Kajon kanssa harrastamme vinttikoiralajeja. Käymme kaudella usein Hyvinkään vinttikoiraradalla harjoittelemassa.

Klinikkaeläinhoitaja Heta Selin

Hei, nimeni on Heta Salin ja olen valmistunut klinikkaeläintenhoitajaksi vuonna 2014. Animuksessa aloitin työt vuonna 2013.

Klinikkaeläintenhoitajan työssä pidän erityisesti työn monipuolisuudesta sekä mahdollisuudesta päästä hoitamaan erilaisia eläimiä aina koirista siileihin. Erityinen kiinnostuksen kohteeni on kuitenkin kissapotilaat. Löytökissoja hoitaessani on kertynyt paljon kokemusta myös haastavampien kissojen käsittelystä.

Perheeseeni kuuluvat miehen ja kahden lapsen lisäksi sekalainen joukko eläimiä. Kolme koiraa, yhdeksän kissaa, kolme lemmikkikanaa sekä kukko pitävät arjen sopivan kiireisenä. Lähes kaikki eläimeni ovat tulleet minulle kodinvaihtajina tai löytöeläiminä, joten eläinsuojelutyöllä on erityinen paikka sydämessäni.

Olen jo vuosia ollut aktiivisesti mukana Hyvinkään eläinsuojeluyhdistyksen toiminnassa ja vastaan kaikkien eläinsuojeluyhdistyksen kissojen terveydenhuollosta. Välillä toimin myös sijaiskotina synnyttäville emoille, pienille orpokissanpennuille tai muutoin tarkempaa hoitoa vaativille kissoille. Vuosien aikana olen myös hoitanut luonnonvaraisia eläimiä kuten oravia, siilejä ja lintuja.

Klinikkahoitaja Heta Salin
Taru

Eläinlääketieteen opiskelija, hoitajasijainen Taru Inkinen

Olen Taru ja työskentelen Animuksessa hoitajien kesäsijaisena. Opiskelen eläinlääketiedettä Helsingin Yliopistossa. Ennen eläinlääketieteen opintoja valmistuin luonnontieteiden kandidaatiksi vuonna 2018. Olin kuitenkin haaveillut eläinlääkärin työstä ja tiedän nyt olevani oikealla alalla. Se, miten elimistö toimii, on ollut mielestäni aina kiehtovaa ja saikin minut kiinnostumaan tästä alasta. Opinnot ovat kiinnostavia ja onkin vaikea valita, mihin osa-alueeseen haluaisin tulevaisuudessa perehtyä syvemmin.

Työskentely Animuksessa on mielenkiintoista ja opettavaista ja on hienoa saada jo opiskeluvaiheessa arvokasta kokemusta tulevaa ammattia varten. Hoitajan työssä pääsee näkemään pieneläinklinikan arkea ja sen haasteita sekä seuraamaan eläinlääkärien työtä. Työ tukee hienosti oppimista. Olen nähnyt erilaisia potilastapauksia ja päässyt toteuttamaan koulussa opetettuja asioita käytännössä.

Eläimet ja luonto ovat minulle tärkeitä. Lapsena kotona oli kaneja ja nuorempana harrastin ratsastusta. Tällä hetkellä vapaa-aikani kuluu enimmäkseen shetlanninlammaskoirani Segan kanssa ulkoillessa ja puuhastellessa. Harrastamme välillä rally-tokoa ja agilityä omaksi iloksi. Vapaa-ajalla tykkään liikkua myös itsekseni: lenkkeilen, kuntoilen ja käyn joskus lavatansseissa.

Eläinlääketieteen opiskelija, hoitajasijainen Laura Kakkori

Opiskelen tällä hetkellä eläinlääkiksessä unelma-ammattiini eli eläinlääkäriksi. Onnekseni olen päässyt oman alani töihin Animukseen, jossa sijaistan hoitajia. Minua siis näkee aina välillä Animuksessa.

Työporukka on aivan huippu ja voin aina kysyä neuvoa työkavereiltani kiperissäkin tilanteissa. Opiskeluaika on pitkä, jonka takia on mielenkiintoista nähdä tulevaa työtä jo opiskeluiden aikana. Uskon, että hoitajana työskentely on suuri rikkaus tulevaisuuden varalle.

Eläimet ovat aina olleet lähellä sydäntäni, ja halu auttaa niitä on tuonut minut tälle alalle. Omistan koiran, jonka kanssa tykkään viettää aikaa ja lenkkeillä. Harrastuksiani ovat kuntoilu sekä tallilla käynti silloin tällöin. Perhe ja ystävät ovat minulle tärkeä tuki ja turva.

Laura
Mariia Kujansivu

Asiakaspalvelija Mariia Kujansivu

Olen Mari ja Animuksen paras (ja toistaiseksi ainoa) asiakaspalvelija. Tehtäväni on siis rapsutella potilaita ja tarjoilla heille herkkuja, unohtamatta tietenkään omistajien kahvihampaan kolotusta😊.

No, on minulla muutaman vuoden kokemus 24/7 eläinsairaalan asiakaspalvelusta ja sitä ennen pitkä rupeama lemmikkieläintarvikkeiden ja -ruokien myynnistä.

Koko ikäni olen työskennellyt erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä. Olen myös suorittanut eläintenhoitajan ammattitutkintoon valmistavan koulutuksen, mutta en tähtää klinikkaeläinhoitajan ammattiin. Tykkään toimia ajanvarausten ja tuotemyyntien parissa.

Olen erittäin kiinnostunut eläinten hyvinvoinnista, myös eläinlääkärikäynnillä. Haluan tehdä omalta osaltani kaikkeni, jotta eläinlääkärikäynti olisi lemmikille mahdollisimman mukava ja stressitön.

Kotona minua viihdyttää ja välillä huumorintajuanikin koettelee musta labradorinnoutajani Ruusa.

Valikko