Laserterapiaa käytetään monenlaisissa ongelmissa kuten kiputilojen hoidossa esim. nivelrikossa, selän kiputiloissa, jännevammoissa jne. Laserterapialla voidaan hoitaa huonosti paranevia haavoja ja ihovaurioita. Laserilla voidaan hoitaa erilaisia tulehdustiloja myös esim. suun alueella jne. Terapialaser vähentää tulehdusreaktiota ja nopeuttaa myös esim. leikkaushaavojen paranemista.

 

Laserterapia on lempeä ja kivuton hoitomuoto, joka tuntuu hoidettavalla alueella vain pienenä, mukavana lämpönä. Hoito kestää kerrallaan vain joitakin minuutteja. Hoitoa suositellaan annettavaksi kroonisemmissa tapauksissa kolmesta kuuteen kertaan parin viikon sisällä ja sen jälkeen tarpeen mukaan esim. kerran kuussa. Lemmikit tulevat mielellään laserhoitoon, kun huomaavat, ettei se satu lainkaan.

 

Terapialaserlaite tuottaa laservaloa, joka aikaansaa kudoksissa biologisen vasteen, joka nopeuttaa paranemista ja vähentää kipua ja tulehdusta. Laserhoito ei vahingoita potilasta mitenkään ja parantava vaikutus alkaa tavallisesti hyvin nopeasti.

 

TAKAISIN PALVELUIHIN >

Laserterapia

 

Eläinlääkäriasema Animus

Oikokuja 2 (Kelan Talo),

05800 HYVINKÄÄ

 

 

 

Aukioloajat

Arkisin klo 9-20

Lauantaisin 9-14

(puhelinajanvaraus alkaa klo 8)