Joudumme valitettavasti lopettamaan sunnuntaipäivystyksen, kun sunnuntaieläinlääkärimme Salla siirtyy loppukevääksi Evidensia Hattulaan. Salla tulee vielä kesäksi Animukseen kesäeläinlääkäriksi, mutta tekee täyttä työviikkoa, joten sunnuntaipäivystys ei onnistu kesälläkään.

 

Onneksi lähistöllä on useita 24/7 päivystäviä eläinsairaaloita, joista lemmikki saa apua kaikkina vuorokaudenaikoina:

 

  • Eläinsairaala Aisti Vantaalla Myyrmäessä
  • Eläinsairaala Evidensia Tammisto Vantaalla
  • Eläinsairaala Mevet Helsingissä Pitäjänmäessä
  • Eläinsairaala Evidensia Hattula

Animus on tukenut vuosina 2015 ja 2016 Hyvinkään Eläinsuojeluyhdistystä, Opaskoiraliittoa, Avustajakoiraliittoa sekä poliisikoiria. Joululahjan lahjoitimme IPAN -projektille (India Project for Animals and Nature), jolla rokotetaan kolmen intialaisen kylän koirat rabiesta vastaan ja huolehditaan Animuksen kahden kummikoiran hyvinvoinnista vuoden 2017 aikana.

 

 

Olemme hankkineet laserterapialaitteen. Laserterapia on lempeä hoitomuoto, joka helpottaa kipuja, vähentää tulehdusreaktiota ja nopeuttaa paranemista.

 

Animus sai maaliskuussa 2014 Uudenmaan Kennelpiirin tunnustuspalkinnon koiramyönteisyyden edistämisestä. Hienon palkinnon kävi noutamassa klinikkaeläintenhoitajamme Sonja Eskelin. Animusta kiiteltiin paitsi koiramyönteisyyden edistämisestä myös erityisesti lemmikkien lempeästä kohtelusta ja ystävällisestä huomioimisesta.

 

Animuksen henkilökunta on ylpeä ja iloinen saamastaan tunnustuksesta. Jokainen potilaamme on meille sydämen asia.

 

 

Animus sai Vuoden Eläinsuojelija 2013 –palkinnon Hyvinkään Eläinsuojelu-yhdistykseltä. Erityiskiitokset saivat pieneläinhoitajamme, jotka aina ystävällisesti ja empaattisesti hoitavat myös kodittomia eläinpotilaita ja tulevat tarvittaessa jopa vapaapäivinään auttamaan. Palkintoa oli vastaanottamassa pieneläinhoitajat Minna Niinivaara-Puisto ja Heta Salin.

Vuonna 2012 Animuksessa uusittiin kokonaan röntgenlaitteisto, ultraäänilaitteisto ja hammashoitoyksikkö. Laboratoriolaitteistoihin on tullut solulaskin, jolla saamme muutamassa minuutissa potilaan pienen verenkuvan.

 

 

Eläinlääkärimme ja pieneläinhoitajamme ovat lisäkouluttautuneet ahkerasti: olemme käyneet ulkomaisissa kongresseissa kuten Englannin pieneläin-praktikoiden vuosittaisessa kongressissa Birminghamissa (maailman suurin pieneläinkongressi) sekä pieneläinlääkäreiden kansainvälisessä kongressissa Barcelonassa. Kotimaisilla kursseilla olemme kouluttautuneet mm. silmäsairauksissa, hammashoidoissa, sydänsairauksissa jne.

 

Animus on tukenut vuoden 2014 aikana Hyvinkään Eläinsuojeluyhdistystä, Opaskoirayhdistystä, Opaskoiraliittoa, Avustajakoiraliittoa sekä Poliisikoiria. Joululahjavarat lahjoitimme WEPA:lle (Working Elephant Protection Association) Intian ja Nepalin norsujen väkivallattomaan koulutusprojektiin.

 

 

Oili Gylden on ollut Suomen pieneläineläinlääkäreiden edustajana Fecavassa eli Euroopan pieneläineläinpraktikoiden yhdistyksessä vuodet 2009 - 2013.

 

Ajankohtaista

 

 

Eläinlääkäriasema Animus

Oikokuja 2 (Kelan Talo),

05800 HYVINKÄÄ

 

 

 

Aukioloajat

Arkisin klo 9-20

Lauantaisin 9-14

(puhelinajanvaraus alkaa klo 8)